Mónica Green

with No hi ha comentaris

La cantant visita Mataró per a oferir una vetllada plena de soul, blues i r&b. Podrem escoltar els temes del seu darrer disc acompanyada únicament pel piano, una nit de luxe i una oportunitat única.

Preu taquilla: 13€ – Preu anticipada: 10€ – Sopar i concert: 15€*
Preu comunitat: 8€ Només per a membres de la comunitat: Registra’t
20h obrim portes. 21h inici concert. Carrer Bonaire 25, Mataró Mapa

Compra entrada

 

Des de els seus inicis, Mónica Green, nascuda a NY en el si d’una família de músics, ha estat present en nombrosos escenaris i mitjans de comunicació internacionals. De gira per Espanya, sen membre del grup femení amb més repercussió internacional El Show The Supremes, va conèixer Barcelona lloc del que es va enamorar i en el que viu des de llavors (1989). Aquí va trobar una atracció especial pel nostre país i el va escollir per començar en solitari. Ja fa un temps d’allò, cinc álbums, innumerables concerts arreu del mon i col.laboracions en diferents actes. Monica Green 30 anys es el projecte més ambiciós de la cantant nord-americana, establerta a Barcelona, es una recopilació de temes de Soul, Blues i R & B, dels principals èxits de la música negra dels 60,70 i 80,que han passat a la historia i que formen part de la seva vida.

 

Les nits de Músiques Tranquil.les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, única a la ciutat de Mataró. Un dijous al mes descobreix grans músics mentre sopes al mateix teatre, convertit en club per una nit!
Preu taquilla: 13€
Preu anticipada: 10€
Sopar i concert: 15€*
Preu comunitat: 8€ (Registra’t)
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa

Compra entrada

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

Leave a Reply