fbpx

Blue Bacon

with No hi ha comentaris

Blue Bacon ens presenten la seva particular fusió de Jazz i Bossa-nova amb el feeling del Blues i la rítmica del Flamenc. ATENCIO!! Passaport covid necessari per accedir al concert.

Obertura portes: 20h. Inici concert 21h. Final concert 22:30h
Preus públic general anticipada::: Entrada: 12€ – Sopar i concert: 20€*
Preus comunitat anticipada: Entrada: 10€ – Sopar i concert: 17€*
Registra’t a la comunitat

Compra entrada

 

Per accedir a la sala és obligatori presentar el certificat digital COVID UE, o un Test d’antígens negatiu. L’ús de la mascareta és obligatori menys en el moment de consumir. És important llegir atentament els requisits d’accés a la sala. Descarregar

 

Grup musical la finalitat principal del qual és barrejar la riquesa harmònica d’estils com el Jazz i la Bossa-Nova, amb el misteriós “feeling” del Blues i amb el toc rítmic i precís del flamenc.

 

Interpreten amb un aire mediterrani i “blusero” composicions pròpies i versions flamenques, sempre afegint les seves influències i vivències dins del seu diferenciat repertori.

El jove guitarrista brasiler (Frede) i el creatiu percussionista sevillà (Chucho Canela) es van conèixer pels passadissos d’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) on actualment estudien.

Blue Bacon es dedica a fusionar estils creant noves textures dins de la música utilitzant factors poc usuals dins del Flamenc tradicional com a pedals d’efectes a la guitarra, percussió electrònica i incorporació d’altres idiomes al cant (com el portuguès i anglès). Son uns dels guanyadors de les beques a la creació de Cases de la Música l’any 2021.

Formació: Frederico Vannini: guitarra, veus. Jesús Campos: percussions, guitarra

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Les cites són en dijous, descobreix grans músics mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!
Entrada anticipada: 12€
Sopar i concert (ant): 20€*
Entrada comunitat (ant): 10€
Sopar i concert comunitat (ant): 17€*
Registra’t a la comunitat
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa
Compra entrada

 

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

 

Leave a Reply