Bratia

with No hi ha comentaris

Bratia uneix dos mons musicals en una trepidant proposta: la força i riquesa dels balcans amb l’elegància del jazz manouche.

Obertura portes: 20h. Inici concert 21h. Final concert 22:30h
Preus públic general anticipada::: Entrada: 12€ – Sopar i concert: 20€*
Preus comunitat anticipada: Entrada: 10€ – Sopar i concert: 17€*
Registra’t a la comunitat

Compra entrada

 

La riquesa musical dels Balcans i l’energia i l’elegància del jazz manouche, units pel nomadisme de la música gitana crea una proposta única, un món sonor, una germanor. Com el propi nom d’origen eslau ho indica….Bratia

 

Ivan Kovacevic és el contrabaixista de l’emblemàtica banda Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, juntament amb els seus dos companys de batalla, el percussionista grec Stelios Togias i el violinista tarragoní Pere Nolasc Turu, s’embarca en aquesta aventura formant un quintet amb dos guitarristes experimentats en el llegat de Django Reinhardt. 

Formació: Pere Nolasc Turu – Violí. Victor Paradis – Guitarra Manouche. Quentin Flageul – Guitarra Manouche. Ivan Kovačević – Contrabaix. Stelios Togias – Percusions.

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Les cites són en dijous, descobreix grans músics mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!
Entrada anticipada: 12€
Sopar i concert (ant): 20€*
Entrada comunitat (ant): 10€
Sopar i concert comunitat (ant): 17€*
Registra’t a la comunitat
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa
Compra entrada
*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

 

Leave a Reply