fbpx

Cayana

with No hi ha comentaris

Cayana és el projecte d’Anna Colom, reuneix les arrels folklòriques comuns entre la música popular ibèrica, llatinoamericana i el flamenc.

NO HI HAURÀ SERVEI DE BAR NI SOPAR
NO ES PODEN COMPRAR ENTRADES A TAQUILLA
Preu públic general (anticipada)::: Entrada: 10€
Preu comunitat (anticipada)::: Entrada: 8€
Registra’t a la comunitat

Compra entrada

**Atenció! Per tal de garantir la seguretat i el compliment de les restriccions sanitàries, les entrades es compraran online i amb reserva de taula. Si veniu en grup cal fer la compra conjunta per tal de seure a la mateixa taula. Per a grups de més de 4 persones o entrades individuals agraïm us poseu en contacte amb nosaltres per tal de buscar la millor ubicació possible. Envieu un correu a: gestio@musiquestranquilles.com – NO ES FARA CAP CANVI A TAQUILLA**

 

Reprogramem el concert que teniem previst fer el mes d’abril. En aquesta travessa, s’aventuren a la cerca d’aquella veritat que contenen els cants dels pobles i recórren paisatges sonors del folklore. Anna Colom és la directora artística, graduada a l’Esmuc i actualment corista de Rosalia, s’acompanya del millor de l’escena barcelonina del gènere. Cayana és un homenatge a totes aquelles músiques i cants primitius a les que devem el patrimoni cultural del flamenc. Aquesta nit tindrem la presència de la ballarina Mariana Martinez i l’absència del baixista que ens havia d’acompanyar.

 

Formació: Anna Colom – veu.  Exequiel Coria – guitarra. Lucas Balbo – percussió. Mariana Martínez – ball.

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Les cites són en dijous, descobreix grans músics mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!
Entrada anticipada: 10€
Entrada comunitat (ant): 8€
Registra’t a la comunitat
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa

Compra entrada

 

Leave a Reply