Clara Peya

with No hi ha comentaris

La pianista i compositora més original dels últims anys oferirà un concert en solitari, amb el piano com a únic instrument. Podrem gaudir de l’essència del seu darrer treball Estómac, el vuitè de la jove promesa.

Preu taquilla: 13€ – Preu anticipada: 10€ – Sopar i concert: 15€*
Preu comunitat: 8€ Només per a membres de la comunitat: Registra’t
20h obrim portes. 21h inici concert. Carrer Bonaire 25, Mataró Mapa

Compra entrada

El disc Estomac combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic, iniciat amb Oceanes.

Sóc pianista i compositora i diuen que sóc una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical d’aquest país. Jo només se que el piano és el meu refugi. M’ajuda a poder expresar tot el que no sóc capaç de dir, de ser o de sentir. Quan toco sento que puc ser jo sense judicis ni etiquetes ni necessitat de límits. Jo crec fermament que la música m’ha salvat. Llegir més

Les nits de Músiques Tranquil.les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, única a la ciutat de Mataró. Un dijous al mes descobreix grans músics mentre sopes al mateix teatre, convertit en club per una nit!
Preu taquilla: 13€
Preu anticipada: 10€
Sopar i concert: 15€*
Preu comunitat: 8€ (Registra’t)
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa

Compra entrada

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

Leave a Reply