Enric Llucià group

with No hi ha comentaris

Enric Llucià s’acompanya d’una banda excepcional per a presentar el seu segon treball Viure, que passeja per diferents registres del pop d’autor. La banda la composen Pep O’Callaghan a la guitarra, Àlex Ventura a la bateria, Chiara Giani al baix i el mataroní Rubén Bes als teclats.

Preu taquilla: 13€ – Preu anticipada: 10€ – Sopar i concert: 15€*
Preu comunitat: 8€ Només per a membres de la comunitat: Registra’t
20h obrim portes. 20:30h la prèvia amb Gospelsons. 21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró Mapa

Compra entrada

 

Compon i escriu les seves primeres primeres cançons, influenciat pel moviment de la cançó, i arran de conèixer a Rai Ferrer, Àlex Ventura i Pep O’Callagan dona un gir a la seva música, trobant nous ritmes, noves sonoritats i expressions, que donaran un canvi en la seva trajectòria com a creador. Després d’uns anys allunyat dels escenaris però sense deixar de compondre i d’estar en contacte amb el món de la música, Enric Llucià va reunir el que seria la seva banda, amb dos dels antics components al capdavant: Pep O’Callaghan i Àlex Ventura. Qualitat musical garantida.

La prèvia d’aquesta última cita abans de l’aturada d’estiu serà amb el cor mataroní Gospelsons, qui ens oferirà una sel.lecció de temes escollits per a la ocasió. A les 20:30h!


Les nits de Músiques Tranquil.les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, única a la ciutat de Mataró. Un dijous al mes descobreix grans músics mentre sopes al mateix teatre, convertit en club per una nit!
Preu taquilla: 13€
Preu anticipada: 10€
Sopar i concert: 15€*
Preu comunitat: 8€ (Registra’t)
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa

Compra entrada

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

Leave a Reply