fbpx

Escarteen Sisters

with No hi ha comentaris

La Flàvia i la Laia són Escarteen Sisters, dues veus, violoncel i violí: un quartet de cordes. Concert reprogramat.

Obertura portes: 20h. Inici concert 20:30h.
Preus públic general anticipada::: Entrada: 12€ – Sopar i concert: 20€*
Preus comunitat anticipada: Entrada: 10€ – Sopar i concert: 17€*
Registra’t a la comunitat

Compra entrada

**Atenció! Per tal de garantir la seguretat i el compliment de les restriccions sanitàries, les entrades es compraran online i amb reserva de taula. Si veniu en grup cal fer la compra conjunta per tal de seure a la mateixa taula. Per a grups de més de 4 persones o entrades individuals agraïm us poseu en contacte amb nosaltres per tal de buscar la millor ubicació possible. Envieu un correu a: gestio@musiquestranquilles.com – NO ES FARA CAP CANVI A TAQUILLA**

 

Reprogramem el concert que teniem previst fer l’any passat. Les germanes Escartin es troben i es converteixen en 4 quatre instruments: dues veus, violí i violoncel. Les Escarteen Sisters són un quartet de corda dins un duet, aquest joc i aquesta recerca es revela a través del seu repertori: cançons de collita pròpia i alguna folklòrica d’aquí i d’allà amb la que ens fan viatjar.
És íntim, com si ens convidessin a la masia entre vinyes on han crescut i ens expliquessin un secret de germanes en un llenguatge personal. No hi ha gènere ni estil concret, és una cosa molt seva, imaginària i inventada, sedosa però entremaliada.

Formació: Flavia Escartin Pede: Violoncel, veu. Laia Escartin Pede: Violí, veu.

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Les cites són en dijous, descobreix grans músics mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!
Entrada anticipada: 12€
Sopar i concert (ant): 20€*
Entrada comunitat (ant): 10€
Sopar i concert comunitat (ant): 17€*
Registra’t a la comunitat
20h obrim portes.
20:30h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa

Compra entrada

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

Leave a Reply