fbpx

Nadal amb Jazz Maresme

with No hi ha comentaris

Jazz Maresme Electric Band assegura el millor tret de sortida a les festes de nadal, la cita anual que no us podeu perdre. ATENCIO!! Passaport covid necessari per accedir al concert.

Obertura portes: 20h. Inici concert 21h. Final concert 22:30h
Entrada a taquilla: 13€ (entrada amb sopar no disponible a taquilla, només carta)
Preus públic general anticipada::: Entrada: 12€ – Sopar i concert: 20€*
Preus comunitat anticipada: Entrada: 10€ – Sopar i concert: 17€*
Registra’t a la comunitat

Compra entrada

Per accedir a la sala és obligatori presentar el certificat digital COVID UE, o un Test d’antígens negatiu. L’ús de la mascareta és obligatori menys en el moment de consumir. És important llegir atentament els requisits d’accés a la sala. Descarregar

 

Un any més l’Associació Jazz Maresme torna amb la ja tradicional cita nadalenca. En aquesta ocasió sentirem més shuffle que swing i com és habitual sonaran clàssics del jazz però també de la música moderna, doncs podrem sentir algun tema de Ray Carles, dels Beatles i fins i tot de Jimmy Hendrix. No faltaran tampoc les nadales corresponents a aquest temps de l’any. No us perdeu el millor tret de sortida a les festes de nadal!

Formació: Lluís Murillas – Guitarra. Ivó Oller – Trompeta. Nil Villà – Saxo. Gerard Nieto – Orgue. Xavi Hinojosa – Bateria

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Les cites són en dijous, descobreix grans músics mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!
Entrada anticipada: 12€
Sopar i concert (ant): 20€*
Entrada comunitat (ant): 10€
Sopar i concert comunitat (ant): 17€*
Registra’t a la comunitat
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa

Compra entrada

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

Leave a Reply