fbpx

Joan Dausà al Teatre Monumental

with No hi ha comentaris

Ara Som Gegants marcarà un abans i un després a la carrera musical de Joan Dausà. El seu pas per Mataró forma part l’Eufòria Final, els cinc concerts final de gira.

Prop de seixanta concerts on s’han viscut nits històriques. Cançons com “La Gran Eufòria” o “Tot Anirà Bé”, han esdevingut dues de les cançons més radiades del 2018 i del 2019, esdevenint nous hits del seu cançoner, a més de la celebrada “Caure no feia Mal” cantada amb Santi Balmes. La premsa especialitzada també ha reconegut a Joan Dausà amb el premi Enderrock al millor artista del 2018 i el premi Enderrock del públic al millor disc de cançó d’autor de l’any. Els premis Soundie també han reconegut “La Gran Eufòria” com el millor videoclip en català del 2018.

Preu anticipada: platea 25€ – amfiteatre 20€
21h inici concert. Teatre Monumental de Mataró. Carrer de la Riera, 169. Mapa

Compra entrada

 

Tots aquests reconeixements i alegries, a l’abast de molt pocs artistes, no haurien estat possibles sense el suport del seu públic. I per aquest motiu Dausà ha volgut tancar aquesta exitosa etapa amb un nombre limitat de concerts a teatres i auditoris on la proximitat amb els seus, segueixi essent un dels seus trets diferencials. Una gira per acomiadar-se de dos anys d’excepció i agrair el suport incondicional dels seus seguidors. Una gira de comiat que precedirà una aturada perquè Dausà agafi aire i així pugui compondre una nova col·lecció de cançons que veurà la llum durant el 2021.

Recuperant la essència del que era el Cicle Músiques Tranquil.les, que oferia programació a diferents espais de la ciutat, les Músiques Tranquil.les surten del casal: en dissabte al Teatre Monumental. En aquests concerts, a diferència dels que es fan al Casal, no hi ha servei de sopar ni de bar.
Preu platea: 25€
Preu amfiteatre: 20€
21h inici concert.
Teatre Monumental de Mataró
Carrer de la Riera, 169.
Mapa

Compra entrada

 

Leave a Reply