fbpx

La Coixinera

with No hi ha comentaris

El grup folk de referència i nascut a Mataró, presenta el seu nou disc celebrant 20 anys de trajectòria.

Obertura portes: 20h. Inici concert 20:30h.
Preus públic general anticipada::: Entrada: 12€ – Sopar i concert: 20€*
Preus comunitat anticipada: Entrada: 10€ – Sopar i concert: 17€*
Registra’t a la comunitat

Compra entrada

**Atenció! Per tal de garantir la seguretat i el compliment de les restriccions sanitàries, les entrades es compraran online i amb reserva de taula. Si veniu en grup cal fer la compra conjunta per tal de seure a la mateixa taula. Per a entrades individuals agraïm us poseu en contacte amb nosaltres per tal de buscar la millor ubicació possible. Envieu un correu a: gestio@musiquestranquilles.com – NO ES FARA CAP CANVI A TAQUILLA**

 

Tenim i tindrem parla de llibertat, de somnis, de presó, d’exili, de retrobaments… en el seu to alegre. El disc compta amb un munt de col·laboracions amb qui alcen la veu per a dir amb força que tenim determinació, que tenim il·lusió, que tenim somnis, que tenim paciència i perseverança, que tenim molta tossuderia i que de segur tindrem el somni fet realitat i tindrem el que busquem; la llibertat.

Formació: Alba Logan: gralla, viola de roda i coixinera. Dani Àlvarez: flabiol, acordió diatònic i veu. Enric Punsola: baix elèctric i veu. Fèlix Jurado: tarota, gralla, veu i coixinera. Jaume Punsola: guitarra elèctrica i veu. Oriol López: bateria.

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Les cites són en dijous, descobreix grans músics mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!
Entrada anticipada: 12€
Sopar i concert (ant): 20€*
Entrada comunitat (ant): 10€
Sopar i concert comunitat (ant): 17€*
Registra’t a la comunitat
20h obrim portes.
20:30h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa

Compra entrada

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

Leave a Reply