fbpx

Lucia fumero

with No hi ha comentaris

La base del seu univers s’arrela al folklore i es transforma a través d’un bagatge que ha consolidat en la clàssica i el jazz.

Obertura portes: 20h. Inici concert 20:30h.
Preus públic general anticipada::: Entrada: 12€ – Sopar i concert: 20€*
Preus comunitat anticipada: Entrada: 10€ – Sopar i concert: 17€*
Registra’t a la comunitat

Compra entrada

**Atenció! Per tal de garantir la seguretat i el compliment de les restriccions sanitàries, les entrades es compraran online i amb reserva de taula. Si veniu en grup cal fer la compra conjunta per tal de seure a la mateixa taula. Per a entrades individuals agraïm us poseu en contacte amb nosaltres per tal de buscar la millor ubicació possible. Envieu un correu a: gestio@musiquestranquilles.com – NO ES FARA CAP CANVI A TAQUILLA**

 

Estils d’arreu han influenciat la pianista i cantant Lucia Fumero. La base del seu univers s’arrela al folklore i es transforma a través d’un bagatge que ha consolidat en la clàssica i el jazz. Ara estrena disc i projecte propi, Universo normal (Seed Jazz, 2020), amb música original que va d’un lloc a l’altre plena de vitalitat i aire fresc. En resulten colors únics i singulars. Lucia Fumero s’expressa amb un ritme marcat de carisma i personalitat a la vegada que impressionista, dos conceptes aparentment oposats. Però quan composa, tot flueix, balla i captiva de manera inevitable.

Universo normal es una puerta a mi imaginación. Por eso es normal. Y por eso es universo. Es un concepto que a la vez que inspira magia, algo enorme como es el universo, se concentra en aquello muy básico, de raíces, como la música folklórica

Formació: Lucia Fumero: piano, veu. Martín Leiton: baix, leona. Juan Rodríguez: Berbín, bateria

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Les cites són en dijous, descobreix grans músics mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!
Entrada anticipada: 12€
Sopar i concert (ant): 20€*
Entrada comunitat (ant): 10€
Sopar i concert comunitat (ant): 17€*
Registra’t a la comunitat
20h obrim portes.
20:30h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa

Compra entrada

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

Leave a Reply