fbpx

Monica Green al Teatre Monumental

with No hi ha comentaris

Després del soldout el mes d’abril 2019 al Teatre l’Aliança dins la Temporada Músiques Tranquil·les, el Teatre Monumental acollirà l’actuació de Mònica Green Sextet presentant l’espectacle “Mónica Green 30 anys”.

Preu entrada taquilla: 18€
Preu entrada anticipada: 15€

Compra entrada

 

Des de els seus inicis, Mónica Green, nascuda a NY en el si d’una família de músics, ha estat present en nombrosos escenaris i mitjans de comunicació internacionals. De gira per Espanya, éssent membre del grup femení amb més repercussió internacional El Show The Supremes, va conèixer Barcelona lloc del que es va enamorar i en el que viu des de llavors (1989). Aquí va trobar una atracció especial pel nostre país i el va escollir per començar en solitari. Ja fa un temps d’allò, cinc álbums, innumerables concerts arreu del mon i col.laboracions en diferents actes. Monica Green 30 anys es el projecte més ambiciós de la cantant nord-americana, establerta a Barcelona, es una recopilació de temes de Soul, Blues i R & B, dels principals èxits de la música negra dels 60,70 i 80,que han passat a la historia i que formen part de la seva vida.

Formació: Monica Green: Veu – Marc Sort: Tenor Saxòfon – Frederic Wort: Teclat – Javi Mur: Guitarra Elèctrica – Isaac Coll: Baix Elèctric – Bateria: Pere Foved

 

Leave a Reply