fbpx

Ombra Band

with No hi ha comentaris

La música d’OMßRA abraça melodies i lletres de caràcter sefardita, entrellaça harmonies turques i escales àrabs amanides jazzísticament. Atenció! Passaport covid necessari per accedir al concert.

Obertura portes: 20h. Inici concert 21h. Final concert 22:30h
Preus públic general anticipada::: Entrada: 12€ – Sopar i concert: 20€*
Preus comunitat anticipada: Entrada: 10€ – Sopar i concert: 17€*
Registra’t a la comunitat

Compra entrada

Per accedir a la sala és obligatori presentar el certificat digital COVID UE, o un Test d’antígens negatiu. L’ús de la mascareta és obligatori menys en el moment de consumir. És important llegir atentament els requisits d’accés a la sala. Descarregar

 

Des de les sorres del Sàhara fins a les ribes del Mar Negre i el Mediterrani profund, la música d’OMßRA abraça melodies i lletres de caràcter sefardita, armeni i arabescament aflamencat, entrellaça harmonies turques i escales àrabs amanides jazzísticament.  OMßRA neix a principis del 2014 inspirat en la connexió de músics de diverses procedències i la curiositat per conèixer i difondre les músiques de les diferents llars del Mediterrani i el seu voltant. 

A finals de 2015 es constitueix com a banda instrumental i després de diverses temporades tocant a l´escena nacional, el 2019 afegeixen veu itinerant al projecte i presenten el seu primer disc “Posidonian Poetry”.

Formació: Andranik Muradyan – Clarinet i Duduk Armenis, Albert Pintor -Llaut i “Baglama”, Jorge Quesada – Direcció, Piano i Cors, Marina Fabregas – veu, José Borjas – Contrabaix, Omar Kattan – Percussions d’est i cors.

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Les cites són en dijous, descobreix grans músics mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!
Entrada anticipada: 12€
Sopar i concert (ant): 20€*
Entrada comunitat (ant): 10€
Sopar i concert comunitat (ant): 17€*
Registra’t a la comunitat
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa
Compra entrada

 

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

 

Leave a Reply