fbpx

Sommeliers

with No hi ha comentaris

Obertura de mires, coneixement profund i complexitat. Transmissió de valors de la clàssica i la llibertat del que somien.

Preu entrada taquilla: 13€
Preus públic general (anticipada)::: Entrada: 10€ –
Sopar i concert: 18€*
Preus comunitat (anticipada)::: Entrada: 8€ – Sopar i concert: 15€*
Registra’t a la comunitat

Compra entrada

**Atenció! Per tal de garantir la seguretat i el compliment de les restriccions sanitàries, les entrades es compraran online i amb reserva de taula. Si veniu en grup cal fer la compra conjunta per tal de seure a la mateixa taula. Per a grups de més de 4 persones o entrades individuals agraïm us poseu en contacte amb nosaltres per tal de buscar la millor ubicació possible. Envieu un correu a: gestio@casadelamusica.cat **

 

Sommeliers és una formació de cinc dones que va néixer ara fa cinc anys. En aquest temps han tret dos discs: Quinze d’abril (2015, Temps Record) i 8 am (2018, Discmedi i Taller de Músics). Han guanyat el premi Miquel Martí i Pol 2018 de la XI edició del certamen Terra i Cultura, organitzat per Lluís Llach i Enderrock. Ara preparen el seu tercer disc, un projecte que segueix amb l’entusiasme del primer dia.

Formació: una veu i quatre instrumentistes (violí, clarinet, violoncel i piano).

Les nits de Músiques Tranquil.les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, única a la ciutat de Mataró. Un dijous al mes descobreix grans músics mentre sopes al mateix teatre, convertit en club per una nit.
Preu taquilla: 13€
Entrada anticipada: 10€
Sopar i concert (ant): 18€*
Entrada comunitat (ant): 8€
Sopar i concert comunitat (ant): 15€*
Registra’t a la comunitat
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa

Compra entrada

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

Leave a Reply