fbpx

The Bop Collective

with No hi ha comentaris

Vuit músics de tradició jazzística que han crescut de la mà dels estàndards de Broadway, el Swing i el Hard-bop, mostren una nova visió d’aquesta música.

NO ES PODEN COMPRAR ENTRADES A TAQUILLA.
Preus públic general (anticipada)::: Entrada: 10€ – Sopar i concert: 18€*
Preus comunitat (anticipada)::: Entrada: 8€ – Sopar i concert: 15€*
Registra’t a la comunitat

Compra entrada

**Atenció! Per tal de garantir la seguretat i el compliment de les restriccions sanitàries, les entrades es compraran online i amb reserva de taula. Si veniu en grup cal fer la compra conjunta per tal de seure a la mateixa taula. Per a grups de més de 4 persones o entrades individuals agraïm us poseu en contacte amb nosaltres per tal de buscar la millor ubicació possible. Envieu un correu a: gestio@musiquestranquilles.com – NO ES FARA CAP CANVI A TAQUILLA**

Reprogramem el concert que teniem previst dins el cicle A la Vora del Jazz. Vuit músics de tradició jazzística que han crescut de la mà dels estàndards de Broadway, el Swing i el Hard-bop, mostren una nova visió d’aquesta música. El seu primer treball ha estat premiat i la banda ha actuat als principals escenaris del país i internacionals, ara presenten el seu segon disc: IASPIS, on adquireixen un so característic i únic. Atenció amants del jazz, aquí hi ha una cita imperdible!

Formació: Irene Reig – Saxo Alto. Marta Garrett – Veu. Joan Mar Sauqué – Trompeta. Héctor Floría – Saxo Tenor. Alba Pujals – Trombó. Miguel Rodríguez – Piano. Giuseppe Campisi – Contrabaix. Joan Casares – Bateria

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Les cites són en dijous, descobreix grans músics mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!
Entrada anticipada: 10€
Sopar i concert (ant): 18€*
Entrada comunitat (ant): 8€
Sopar i concert comunitat (ant): 15€*
Registra’t a la comunitat
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa

Compra entrada

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

Leave a Reply