fbpx

The Bop Collective

with No hi ha comentaris

Degut a les indicacions de les autoritats a causa del Covid-19, s’anul·len les activitats de la Casa de la Música de Mataró durant aquest cap de setmana.

  • Aquelles persones que han comprat l’entrada online, rebran l’abonament de l’import de les entrades durant les pròximes hores.
  • Aquelles persones que teniu l’abonament per a tots els concerts la temporada, informar-vos que intentarem buscar una nova data i us ho comunicarem el més aviat possible.

 

 

Vuit músics de tradició jazzística que han crescut de la mà dels estàndards de Broadway, el Swing i el Hard-bop, mostren una nova visió d’aquesta música.

Preu entrada taquilla: 13€
Preus públic general (anticipada)::: Entrada: 10€ –
Sopar i concert: 18€*
Preus comunitat (anticipada)::: Entrada: 8€ – Sopar i concert: 15€*
Registra’t a la comunitat

Compra entrada

El mes de març té lloc el Festival A la Vora del Jazz, aquest concert és el resultat d’unir esforços per tal de portar una gran formació a l’escenari de l’Aliança. Vuit músics de tradició jazzística que han crescut de la mà dels estàndards de Broadway, el Swing i el Hard-bop, mostren una nova visió d’aquesta música. El seu primer treball ha estat premiat i la banda ha actuat als principals escenaris del país i internacionals, ara presenten el seu segon disc: IASPIS, on adquireixen un so característic i únic. Atenció amants del jazz, aquí hi ha una cita imperdible!

Formació: Irene Reig – Saxo Alto. Marta Garrett – Veu. Joan Mar Sauqué – Trompeta. Héctor Floría – Saxo Tenor. Alba Pujals – Trombó. Miguel Rodríguez – Piano. Giuseppe Campisi – Contrabaix. Joan Casares – Bateria

Les nits de Músiques Tranquil.les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, única a la ciutat de Mataró. Un dijous al mes descobreix grans músics mentre sopes al mateix teatre, convertit en club per una nit.
Preu taquilla: 13€
Entrada anticipada: 10€
Sopar i concert (ant): 18€*
Entrada comunitat (ant): 8€
Sopar i concert comunitat (ant): 15€*
Registra’t a la comunitat
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa

Compra entrada

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

Leave a Reply