fbpx

The Ramblers

with No hi ha comentaris

The Ramblers és una formació que interpreta clàssics del rhythm and blues i del soul jazz aconseguint el un so”fifties”. La veu de Jonathan Herrero (Acontra Blues), una banda de músics consolidats i un repertori cuidat amb temes propis arrodoneixen la proposta.

Preu taquilla: 13€ – Preu anticipada: 10€ – Sopar i concert (anticipada): 15€*
Preu comunitat (anticipada): 8€ Només membres comunitat: Registra’t
20h obrim portes. 21h inici concert. Carrer Bonaire 25, Mataró Mapa

Compra entrada

 

Els seus components ténen una llarga trajectòria treballant com a sidemen de grans artistes del gènere (Dani Nel.lo, Tom Principato, Barrence Whitfield, Mike Sponza entre d’altes) i en aquest cas uneixen el so “fifties” a la demoledora veu de Jonathan Herrero (Acontra Blues) aconseguint l’estil autèntic de formacions mítiques com Les McCann, Bill Whithers, o Fats Domino. Presenten el seu primer disc “Let it Go”.

Formació: Jonathan Herrero: veu – Fer Tejero: piano – Matias Míguez: baix – Hector Martin Diaz: guitarra- Anton Jarl: bateria

Les nits de Músiques Tranquil.les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, única a la ciutat de Mataró. Un dijous al mes descobreix grans músics mentre sopes al mateix teatre, convertit en club per una nit!
Preu taquilla: 13€
Preu anticipada: 10€
Sopar i concert (ant): 15€*
Preu comunitat (ant): 8€ (Registra’t)
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa

Compra entrada

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

Leave a Reply