fbpx

Yadira Ferrer

with No hi ha comentaris

Yadira Ferrer, una veu prodigiosa de l’Illa de Cuba. ATENCIO!! Passaport covid necessari per accedir al concert.

Obertura portes: 20h. Inici concert 21h. Final concert 22:30h
Preus públic general anticipada::: Entrada: 12€ – Sopar i concert: 20€*
Preus comunitat anticipada: Entrada: 10€ – Sopar i concert: 17€*
Registra’t a la comunitat

Compra entrada

 

Per accedir a la sala és obligatori presentar el certificat digital COVID UE, o un Test d’antígens negatiu. L’ús de la mascareta és obligatori menys en el moment de consumir. És important llegir atentament els requisits d’accés a la sala. Descarregar

 

Yadira Ferrer ens presenta el seu projecte personal en què ens convida a un passeig per les arrels, el llegat i el futur de la música Cubana, tenint en tot moment molt present el pols africà i la dolçor i força de les músiques de la seva terra. 

 

Yadira Ferrer forma part d’aquesta nova generació de veus prodigioses de l’illa de Cuba. La seva formació clàssica conjugada amb la forta influència del “son cubà” transmet als seus directes genuïna proposta musical. Va néixer a la localitat d’Holguín, Cuba, des dels 9 anys estudia música i als vint anys es trasllada a la ciutat de Barcelona, on va acabar els estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Al llarg de la seva carrera ha participat en diversos projectes i ha participat en innombrables festivals de música clàssica, salsa i world music a tot Europa. A més, aquesta nit podrem gaudir en directe de la col·laboració d’alumnes de l’Escola Municipal de Música, que hauran fet un enregistrament amb la cantant.

Formació: Piano, bateria, baix i veu.

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Les cites són en dijous, descobreix grans músics mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!
Entrada anticipada: 12€
Sopar i concert (ant): 20€*
Entrada comunitat (ant): 10€
Sopar i concert comunitat (ant): 17€*
Registra’t a la comunitat
20h obrim portes.
21h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa
Compra entrada

 

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

 

Leave a Reply