fbpx

Yumitus Hernández & Gerard Nieto Quartet

with No hi ha comentaris

Yumitus Hernández i Gerard Nieto són dos músics de Mataró d’escenes musicals diferents.

Obertura portes: 20h. Inici concert 20:30h.
Preus públic general anticipada::: Entrada: 12€ – Sopar i concert: 20€*
Preus comunitat anticipada: Entrada: 10€ – Sopar i concert: 17€*
Registra’t a la comunitat

Compra entrada

**Atenció! Per tal de garantir la seguretat i el compliment de les restriccions sanitàries, les entrades es compraran online i amb reserva de taula. Si veniu en grup cal fer la compra conjunta per tal de seure a la mateixa taula. Per a entrades individuals agraïm us poseu en contacte amb nosaltres per tal de buscar la millor ubicació possible. Envieu un correu a: gestio@musiquestranquilles.com – NO ES FARA CAP CANVI A TAQUILLA**

 

Per una banda Yumitus Hernández, nebot de Peret, va aprendre a cantar abans que a parlar i va créixer envoltat dels immortals de la rumba catalana. Per l’altre en Gerard Nieto, un dels pianistes de jazz més sol·licitats de l’escena catalana. La proposta que ens presenten és la d’unir el llenguatge llatí i flamenc de Yumitus amb el jazzístic i bluesy d’en Gerard en un terreny neutral: boleros immortals en català i castellà així com balades de jazz adaptades als ritmes més llatins i traduïdes a la nostra llengua. Una proposta exquisita, elegant i refinada.

Formació: Yumitus Hernández: Veu, Gerard Nieto: piano, Queralt Camps: contrabaix, Joan Lopez: percussions

Les nits de Músiques Tranquil·les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, una proposta singular a la ciutat de Mataró. Les cites són en dijous, descobreix grans músics mentre sopes al teatre l’Aliança, convertit en club per una nit!
Entrada anticipada: 12€
Sopar i concert (ant): 20€*
Entrada comunitat (ant): 10€
Sopar i concert comunitat (ant): 17€*
Registra’t a la comunitat
20h obrim portes.
20:30h inici concert.
Carrer Bonaire 25, Mataró
Mapa

Compra entrada

*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

 

Leave a Reply